Haal je theorie-examen met een cursus

Het CBR theorie-examen is een lastig examen dat vaak wordt onderschat. Dit resulteert erin dat meer dan de helft van de mensen zakt voor hun examen! Om te voorkomen dat jij zakt is een goede voorbereiding van groot belang. Wij helpen je om voorbereid het examen tegemoet te gaan. 

In tegenstelling tot de meeste theoriecursussen, volg je de cursus bij ons individueel. De cursus wordt gegeven via Zoom of Skype.
Dit maakt dat de docent de cursus kan aanpassen aan jouw leersnelheid en leerbehoeften. Bijkomend voordeel is ook dat we de cursus door de weeks kunnen houden. De volledige theoriecursus duurt in totaal ongeveer 6 uur. De uren zijn over 2 of 3 avonden te verdelen, zodat je je aandacht er nog bij kunt houden.

De kosten voor deze volledige individuele cursus bedragen 149,- euro. Hierbij is een licentie voor het oefenen van online examens inbegrepen!

Onze cursus bevat alles wat je moet weten om te slagen voor het theorie-examen. Samen met één van onze ervaren docenten ga je door alle examenstof heen. Daarnaast kun je samen bespreken wat er nog meer nodig is om te zorgen dat jij in één keer kunt slagen voor je theorie. Want eerlijk is eerlijk, ook al is onze cursus volledig, wanneer er in een korte periode zoveel informatie op je afkomt is het misschien lastig om alles is één keer te onthouden. Daarom bieden wij naast onze cursus aanvullend studiemateriaal om voor en na de cursus mee aan de slag te kunnen. Boeken, apps, online oefen-examens, iedereen is anders en heeft een andere manier van leren. Samen met de docent besluit jij wat de beste leerroute is voor jou.

 

 

Message Us on WhatsApp
x